Контакт 2018-04-10T10:28:49+00:00* Полето е задолжително

Асоцијација на професори по етика во религиите ПРОСВЕТЛЕНИЕ во Република Македонија Скопје

бул. Партизански Одреди бр. 12
1000 Скопје

Телефони:
+389 70 290 210 – монахиња Ефимија
+389 78 388 272 – Ружа Стојковиќ

E-mail:
info@aperprosvetlenie.mk